ICT Bedrijfsbeveiliging

De beste manier om uw computerwerkplek of kantoornetwerk te beveiligen is door gebruik te maken van een firewall product in combinatie met cybersecurity software. Deze cybersecurity software worden ook wel Endpoint Protection Platforms genoemd. Maak hierbij ook altijd en veelvuldig gebruik van Back-up software ter voorkoming van dataverlies of nog erger besmet zijn met data ransomware en garandeer hiermee uw Business Continuïteit. Een door ons zeer gewaardeerde back-up oplossing is de oplossing Acronis Backup.

Wij werken o.a. met cybersecurity oplossingen van Sophos en Bitdefender. Bitdefender wordt door de consumentenbond al jaren bovengemiddeld gewaardeerd. Sophos wordt door Gartner al jaren als zeer goed beoordeeld. Sophos is op een groter gebied gericht waaronder Enterprise Network Firewalls en Endpoint Protection Platform oplossingen.

Bitdefender is een Roemeens Antiviruspakket ontwikkeld door Softwin. Sophos is van oorsprong een Brits bedrijf en heeft het Nederlandse beveiligingsbedrijf Surfright in 2015 overgenomen. Dit Nederlandse software beveiligingsbedrijf was met name bekend als ontwikkelaar van HitmanPro. HitmanPro is nu in handen van Sophos en de ontwikkeling wordt nog steeds vanuit Nederland gedaan.

Zowel Bitdefender als Sophos is als gratis versie te downloaden en te proberen. Wilt u de betaalversie van Bitdefender met meer opties en zonder reclame? Schaf deze dan aan in onze webwinkel.

Zorg voor data herstel mogelijkheden bij Endpoints

Naast bescherming van uw Endpoints tegen cybercrime zijn data herstel mogelijkheden ook erg belangrijk voor Bedrijfscontinuïteit en Cyberbeveiliging. Bescherm uw Endpoints niet alleen preventief met antimalwaresoftware maar bescherm deze ook tegen dataverlies door gebruik te maken van een back-up oplossing. Het juist inregelen van een back-up strategie is een belangrijk onderdeel om te voorkomen dat dataverlies plaatsvind bij een disaster. Een goed voorbeeld van een disaster is Ransomware besmetting. Meer informatie over BC en Disaster Recovery vind u hier.

Bent u opzoek naar diensten en producten ter voorkoming van schade door malware (kwaadaardige software) en cybercriminaliteit (cybercrime)? Zie ons huidige aanbod van software en hardware producten in de webwinkel: https://smitshoek.nl/winkel/.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Firewalling producten en cybersecurity oplossingen? Neem dan contact op via de contactpagina.

Scroll naar boven