Beveiligingsproducten

De beste manier om uw infrastructuur of kantoornetwerk te beveiligen is gebruik te maken van een firewall in combinatie met beveiligingssoftware, cybersecurity software.

Wij zijn o.a. leverancier van Panda beveiligingssoftware. De keuze voor deze leverancier heeft ook te maken met het besluit van het kabinet dat de rijksoverheid geen gebruik meer mag maken van anti-virussoftware van het Russissche bedrijf Kaspersky Lab. Panda Software is een Spaans bedrijf en voldoet aan de Europese wetgeving. Panda Security wordt door Gartner een marktvisionair genoemd. Gartner is een onderzoeks- en adviesbureau in de ICT sector en bekend om zijn Magic Quadrant Report waar leveranciers beoordeeld worden en in 1 van de 4 Quadranten wordt geplaatst.

 

 

 

Wij bieden ook ondersteuning en promoten Sophos cyber security oplossingen. Sophos wordt door Gartner in 2017 gezien als een visionair op het gebied van Enterprise Network Firewalls (2018 Niche Player) . Sophos levert ook Endpoint Protection (cyber werkplek beveiliging), en Antivirussoftware voor werkplekken, Gartner noemt Sophos op dit gebied een Leader. Sophos is een Brits bedrijf.

Meer informatie volgt binnenkort en zullen de producten via onze webwinkel verkocht gaan worden. Wilt u hier niet op wachten kunt u op aanvraag prijzen geoffreerd krijgen of ga naar https://mswebdiensten.nl/winkel.

Meer informatie over de mogelijkheden van Firewalling producten en cybersecurity oplossingen volgen binnenkort