Datarecovery

Voor Data Recovery (herstel) kunt u bij mij terecht als het gaat om herstel werkzaamheden van uw computer,  maar ook als data herstel nodig is bij het crashen van uw computer, tab of een ander opslag medium (harddisk, usbstick of SD-kaart). De opslag media kan zijn een harddisk in een vastgelopen computer, corrupt geraakte USB of andere flash geheugen media, maar ook als u video data wilt laten inlezen naar CD of DVD kan dit.

Moet Data Recovered worden van een defect apparaat bijvoorbeeld een harddisk zal dit ook mogelijk zijn maar ook kostbaarder omdat dit vaak gepaard gaat met LAB werkzaamheden en het zoeken en vervangen van micro onderdelen.

Vaak wordt door mensen gedacht dat recovery van Data niet meer mogelijk is maar zelfs bij een geformatteerde schijf dan wel een leeg medium zijn vaak nog data herstel mogelijkheden te realiseren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact op en mail ons een overzicht van de data verlies situatie. Ik werk volgens een No Cure No Pay principe als het gaat om data herstel.