Beveiligingsproducten

Endpoint beveiliging van Sophos

De beste manier om uw infrastructuur of kantoornetwerk te beveiligen is gebruik te maken van een firewall product in combinatie met cybersecurity software ook wel Endpoint Protection Platforms genoemd.

Wij zijn o.a. leverancier van cybersecurity oplossingen van Sophos. Sophos wordt door Gartner al jaren goed beoordeeld op het gebied van Enterprise Network Firewalls en Endpoint Protection Platform oplossingen. Sophos is van oorsprong een Brits bedrijf en heeft het Nederlandse beveiligingsbedrijf Surfright in 2015 overgenomen. Dit Nederlandse software beveiligingsbedrijf was met name bekend als ontwikkelaar van HitmanPro. HitmanPro is nu in handen van Sophos en de ontwikkeling wordt nog steeds vanuit Nederland gedaan.

Ben je opzoek naar een malware cleaner, je wilt schadelijke software waaronder virussen en/of hacksoftware verwijderen. Gebruik dan HitmanPro.

Endpoint beveiliging van Panda

Wij zijn ook leverancier van Panda beveiligingssoftware. De keuze voor deze leverancier heeft ook te maken met het besluit van het kabinet dat de rijksoverheid geen gebruik meer mag maken van anti-virussoftware van het Russissche bedrijf Kaspersky Lab. Panda Software is een Spaans bedrijf en voldoet aan de Europese wetgeving. Panda Security wordt door Gartner een marktvisionair genoemd. Gartner is een onderzoeks- en adviesbureau in de ICT sector en bekend om zijn Magic Quadrant Report waar leveranciers beoordeeld worden en in 1 van de 4 Quadranten wordt geplaatst.

Meer informatie volgt binnenkort en zullen de producten via onze webwinkel verkocht gaan worden. Wilt u hier niet op wachten kunt u op aanvraag prijzen geoffreerd krijgen of ga naar https://mswebdiensten.nl/winkel.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Firewalling producten en cybersecurity oplossingen? Neem dan contact op via de contactpagina.