Beveiligingsproducten

Endpoint beveiliging van Sophos

De beste manier om uw infrastructuur of kantoornetwerk te beveiligen is gebruik te maken van een firewall product in combinatie met cybersecurity software ook wel Endpoint Protection Platforms genoemd.

Wij zijn o.a. leverancier van cybersecurity oplossingen van Sophos. Sophos wordt door Gartner al jaren als zeer goed beoordeeld op het gebied van Enterprise Network Firewalls en Endpoint Protection Platform oplossingen. Sophos is van oorsprong een Brits bedrijf en heeft het Nederlandse beveiligingsbedrijf Surfright in 2015 overgenomen. Dit Nederlandse software beveiligingsbedrijf was met name bekend als ontwikkelaar van HitmanPro. HitmanPro is nu in handen van Sophos en de ontwikkeling wordt nog steeds vanuit Nederland gedaan.

Bent u opzoek naar diensten en producten ter voorkoming van schade door malware (kwaadaardige software) en cybercriminaliteit (cybercrime)? Zie ons huidige aanbod van software en hardware producten in de webwinkel: https://smitshoek.nl/winkel/.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Firewalling producten en cybersecurity oplossingen? Neem dan contact op via de contactpagina.