ICT beveiliging

Effectieve beveiliging van uw ICT-infrastructuur, zoals computerwerkplekken (endpoints) en kantoornetwerken in een bedrijfsomgeving, vereist aandacht. Bij ICT beveiliging kan het gebruik van firewall-producten in combinatie met krachtige cybersecurity-software, ook wel bekend als Endpoint Protection Platforms een belangrijke bijdrage leveren aan cyberbeveiliging. Daarnaast is regelmatig gebruik van back-upsoftware cruciaal om dataverlies te voorkomen, vooral in het geval van ransomware. Hiermee waarborgt u de continu├»teit van uw bedrijfsprocessen. Een zeer betrouwbare back-upoplossing die wij aanbevelen, is Acronis Backup.

Wij vertrouwen op gerenommeerde cybersecurity-oplossingen, waaronder Sophos en Bitdefender. Bitdefender wordt al jarenlang bovengemiddeld gewaardeerd door de Consumentenbond, terwijl Sophos door Gartner hoog wordt beoordeeld. Sophos richt zich voornamelijk op het hogere segment als het gaat om uitgebreide beveiligingsoplossingen, waaronder Enterprise Network Firewalls en Endpoint Protection Platforms.

Bitdefender, een Roemeens antiviruspakket ontwikkeld door Softwin, en Sophos, oorspronkelijk een Brits bedrijf dat in 2015 het Nederlandse beveiligingsbedrijf Surfright overnam, vormen goede oplossingen als het gaat om ICT beveiliging. Surfright, bekend van HitmanPro, is nu onderdeel van Sophos, waar de ontwikkeling nog steeds in Nederland plaatsvindt..

Zowel Bitdefender als Sophos is als gratis versie te downloaden en te proberen. Wilt u de betaalversie van Bitdefender en Acronus  met meer opties en zonder reclame? Schaf deze dan aan in onze webwinkel.

Herstel mogelijkheden Endpoints

Naast bescherming van uw Endpoints tegen cybercrime zijn data herstel mogelijkheden ook erg belangrijk voor Bedrijfscontinu├»teit en Cyberbeveiliging. Bescherm uw Endpoints niet alleen preventief met antimalwaresoftware maar bescherm deze ook tegen dataverlies door gebruik te maken van een back-up oplossing. Het juist inregelen van een back-up strategie is een belangrijk onderdeel om te voorkomen dat dataverlies plaatsvind bij een disaster. Een goed voorbeeld van een disaster is Ransomware besmetting. Meer informatie over BC en Disaster Recovery vind u hier.

Bent u opzoek naar diensten en producten ter voorkoming van schade door malware (kwaadaardige software) en cybercriminaliteit (cybercrime)? Zie ons huidige aanbod van software en hardware producten in de webwinkel: https://smitshoek.nl/winkel/.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Firewalling producten en cybersecurity oplossingen? Neem dan contact op via de contactpagina.

Scroll naar boven